Assortiment

In deze winkel vindt u de meest prachtige sieraden, juwelen en horloges. Met een groot assortiment insteekcolliers met tien verschillende sluitingen, die aan de voorzijde worden gedragen kunt u uzelf of een ander enorm verrassen. U vindt de sieraden in zilver, zilver verguld en in veertien of achttien karaats goud. Ook een mooie gouden armband met zwart of bruin leer is niet uit de collectie weg te denken. Verder kunt u ook voor extra platte horloges en mechanische horloges terecht bij Sieralex.

Kenmerken

Typisch voor deze juwelier zijn de strakke sieraden; veel staal gecombineerd met zwart en rood. Het eigenzinnige assortiment bestaat uit een collectie van hedendaags draagbare sieraden en horloges en spreekt veel verschillende mensen aan. Sieralex is gelegen op een fantastisch mooie plek in Den Haag op driehonderd meter afstand van het prachtige Voorhout en het totaal gerenoveerde Hotel Des Indes. Kom snel eens langs om de sfeer te proeven en een kijkje te nemen in de etalages van deze bijzondere juwelier.

Achtergrond

Het is al achtendertig jaar geleden dat Sieralex werd geopend. De eigenaar vond dat zijn collega’s toch een wel zeer traditionele weg bewandelden en besloot een nieuwe zaak te openen om zijn eigen weg in te slaan